tiistai 21. lokakuuta 2014

Valmistumisia

Pidimme viime sunnuntaina pienet valmistujaisjuhlat. 

Tytär1 on jo aikaisemmin tänä vuonna valmistunut kauppatieteiden maisteriksi (diplomi insinööriksi hän valmistui muutama vuosi sitten). Samalla Tytär1+Vävy ilmoittivat suvulle odottavansa vauvaa. Me olimme tienneet asiasta jo jonkin aikaa, mutta he eivät halunneet varsinkaan isovanhempien tietävän, ennen kuin kriittisimmät vaiheet on ohitettu. Heillä on ollut jo kaksi keskenmenoa, joten olemme niin toivoneet, että kaikki menisi nyt hyvin.

Tytär2:kin on juuri valmistumassa kauppatieteiden maisteriksi ja samalla nämä olivat hänen läksiäisensä lähipiirille. Heti, kun Tytär2 saa gradunsa hyväksytyksi, hän lähtee Uuteen-Seelantiin. Menolippu on jo varattuna ja sikäläinen poikaystävä perillä odottamassa. Kaveriläksiäiset/valmistujaiset hän piti jo edellisenä viikonloppuna.

Minäkin valmistuin, vaikka sitä ei nyt tarvinnut erikseen juhlia :) Sain juuri päätökseen Pilates-laiteohjaajan koulutuksen. Salillani on Reformeri, joka asiakkaiden mielestä näyttää lähinnä kidutuslaitteelta. Josef Pilates onkin suunnitellut sen aikanaan sairaalasängystä. Kun kerroin viime viikon tunneilla valmistumisestani, omat asiakkaani innostuivat heti ja useampikin ilmoittautui laiteasiakkaaksi.

Asiakkaan (joskaan ei minun asiakkaani) kokemuksia voi lukea esim.: Huippuhomma-blogista


Repinned by Tempo Pilates, www.tempopilates.com



You can see how he got the original idea for creating the reformer machine from rehabbing bed-ridden WW I soldiers...Absolutely brilliant and way ahead of his time.



Illalla, kun vieraat olivat lähteneet, tein vielä suunnitelmia seuraavan aamun asiakkaille. Ihan mukavaa tehdä töitä, ruusun tuoksu ja shampanja seuranaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti