sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tupaantuliaiset

Saimme kutsun ystäväpariskunnan tupareihin. Nyt alkaa olla buumi keski-ikäisten kavereiden keskuudessa, muuttaa isosta asunnosta pienempään. Tai jos ei pienempään, niin ehkä helpompaan = vähemmän pihatöitä. Kun lapset ovat lähteneet ja aikaa on enemmän, moni alkaakin harrastaa, reissata ja tehdä kaikkea mitä on aina haaveillut tekevänsä, vaikka onkin edelleen työelämässä. 

Itse olemme monta kertaa haaveilleet pienestä asunnosta aivan Helsingin ydinkeskustassa. Kun järkevästi laskee, siinä ei ole mitään järkeä. Asumme kuitenkin vain n. tunnin ajomatkan päästä keskustasta, joten omalla autolla tai bussilla on helppo kulkea. Ja toisaalta nyt olemme todenneet, että on monin verroin halvempaa yöpyä vaikka hotellissa ja nauttia Helsingistä ilman stressiä.

Lauantaina menimme Miehen kanssa Helsinkiin jo iltapäivällä, kiertelimme jonkin aikaa, söimme kevyen lounaan ja majoituimme hotelli Vaakunaan - nimi näyttää nykyään olevan Original Sokos Hotel Vaakuna. Nautin kovasti sen menneen ajan tunnelmasta ja aidosta funkkiksesta.

Myöhemmin, ystäviemme uudessa kodissa meitä oli neljän kaveripariskunnan porukka. Miehet ovat kurssikavereita keskenään, mutta vuosien myötä on aina joskus tullut tilanteita, joissa vaimotkin ovat olleet mukana ja tutustuneet toisiinsa. Nyt meillä on ratkiriemukasta, kun tapaamme ja sovimmekin pari uutta, koko porukan tapaamista, kesälle ja syksylle.

Tänään nautiskelimme rauhassa hotellin aamupalasta ja ajelimme kotiin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti