maanantai 18. marraskuuta 2013

Kaupunkilaisia ja maalaisia

Sain tiedon selkäleikkauksen ajankohdasta: 4.12. Sepäs olikin oikein hyvä aika! Tietysti nyt on vielä odoteltava ja pärjättävä kipuilujen kanssa, mutta eiköhän se tästä. Helpottaa kuitenkin töiden organisointia, kun leikkaus on lähempänä joulua: lopetan kaikkien tuntien vedot tuohon päivään. Tuntien ohjaukset voin taas aloittaa ensi vuoden puolella.

Kun leikkaus siirtyi vähän myöhäisemmäksi kuin aluksi odotin, niin monta muutakin asiaa kalenterissa pääsee toteutuman. Viikonloppuna meillä oli parikin tapahtumaa Helsingissä ja nyt pääsimme osallistumaan molempiin.

Perjantaina olimme Suomen Tennisliiton järjestämässä gaalassa, joka keräsi samalla rahaa nuorten tenniksen pelaajien sponsorointiin. Olimme mukana ystävämme kutsusta, kymmenen hengen porukassa. Oli mukavaa nähdä tuttuja ja päästä mukaan juhlavaan tilaisuuteen.

Lauantaiksi olimme saaneet kutsun erään yrittäjäkolleegamme kotiin iltaa viettämään. Perheessä on pienet lapset ja kun menimme etsimään tuliaisia 4 ja 6 vuotialle, innostuin itsekin lasten osastolla! Olipas siellä kaikkea kivaa! Olimme kuitenkin kyselleet ehdotuksia, koska omat arviomme nykylasten toiveista voisi mennä aivan pieleen. No, eivät ne lapset niin paljon ole muuttuneet vaikka käyttävätkin iPadejä kuin ammattilaiset: tytölle tiara ja pojalle taskulamppu :)  Itsekin hieman shoppailimme: löysimme "lumenluontikengät". Niitähän me täällä maalla tarvitsemme ennemmin kuin mitään hienouksia. Nyt eivät varpaat palele eikä kastu!

Sunnuntai-iltana tuli vielä Tytär1+Vävy meille kotiin. Olivat palanneet Hong Kongista ja reissu oli ollut oikein onnistunut. Tytär1 ihmetteli, että ihan oikeasti, kun meille tulee, niin tulee tosi maalaiseen pikkukaupunkiin. Täällähän ihmiset saattavat mennä vaikka kumisaappaissa kauppaan! No juu! Niinhän sitä itsekin menen, saappaissa ja tuulipuvussa tai jumppavaatteissa...
Myrskyn kourissa menivät sähkötkin, mutta eipä se näin maalla kovasti haitannut: kynttilät päälle valoa tuomaan, puuhellaan tuli ja ruokaa laittamaan. Ja kun kaikki oli valmista, niin tulihan ne sähkötkin takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti