keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Matkalaukku tuli

No nyt tuli matkalaukku! Eikä ollut kuin viisi päivää kateissa. Se oli tehnyt elämänsä tourneen ympäri USA:ta. Oli kuulemma käynyt Dallasissakin tässä välissä. Seuraava homma onkin sitten saada lentoyhtiöltä hyvitystä uusista vaatteista. Vähän harnittaa, että en ostanut uusia kenkiä tähän samaan syssyyn. Netin mukaan lentoyhtiöt voivat korvata reiluun 1000 euroon asti tarpeellisia vaatteita ja hygieniatuotteita. En tainnut ostaa puoliakaan tuosta, vaikka ostinkin muutamia hyvälaatuisia merkkivaatteita, mutta lähes kaikki olivat puoleen hintaan. Matkan hankaloitumisesta ei korvata mitään.

Työmatkalle mennessä pakkaan yleensä käsilaukkuun kevyet vaihtovaatteet mukaan, juuri näitä tilanteita varten, mutta nyt rennolle lomalle lähtiessä en ottanutkaan mitään mukaan. Tai otin kyllä nytkin meikkejä ym. matkapakkauksissa ja jouluylläri kirjani (sen n. 1300 sivuisen), joten mitään korvaamatonta ei puuttunut.

Tuli samalla opittua, että lomareissulle ei todellakaan tarvita paljon tavaraa mukaan! Nyt katselen ihmeissäni, että mitä luulin tekeväni kaikilla mukaan pakkaamillani vaatteilla. Ja silti olin mielestäni ottanut mukaan tosi vähän (matkalaukku painoi tullessa n. 13kg ja laukun koko toinen puoli oli tyhjä).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti