perjantai 10. tammikuuta 2014

Matkustaminen on mukavaa? 2

Menimme Miamin kentälle hyvissä ajoin. Kone oli myöhässä. Myöhemmin kuulimme selityksen, että varsinainen kone oli ollut rikki ja vei aikaa, että tilalle saatiin toinen kone. Lento oli Barcelonaan ja sieltä lento Helsinkiin. Emme ehtineet Helsingin koneeseen. American Airlanes oli kuitenkin varannut jo uudet lennot kaikille, jotka myöhästyivät jatkolennoltaan. Eli, kun saavuimme Barcelonaan, saimme uudet liput: parin tunnin päästä lento Hampuriin, siellä muutaman tunnin odotus ja sitten lento Helsinkiin. Kotona olisimme puolen yön jälkeen. Eihän siinä muuten mitään, mutta meillä oli lähtö työmatkalle Saksaan heti aamusta. Eli meillä jäisi muutama tunti aikaa keskellä yötä käydä kotona, vaihtaa matkalaukun sisältö ja lähteä takaisin kentälle n. klo 5.00.

Menimme AA:n standille, jossa oli tehokas, osaava nainen selvittelemässä ongelmia. Ensin tarkistettiin, minne teen valituksen loman alussa eksyneestä matkalaukusta ja miten saan hyvityksen uusista vaatteista. Sain tarkat yhteystiedot.

Kyselimme, jospa onnistuisi, että emme lennäkään Hampurin kautta Helsinkiin, vaan saisimme lennot Frankfurtiin ja jäämme sinne yksi yö suunniteltua aikaisemmin. Viikon päästä maanantaina tulisimme Hampurin koneella kotiin, niin kuin olimme suunnitelleetkin. Lentojen peruutukset ja vaihdot onnistuivat, joten parin tunnin päästä lensimmekin suoraan Frankfurtiin, jonne muuten olisimme lentäneet vasta aamulla työn takia messuilemaan. Pienoinen ongelma oli, että meillä oli rantalomavaatteet eikä mitään varsinaisia työ-/edustusvaatteita... No, kun pääsimme Frankkuun, meillä oli kaksi tuntia aikaa ennen kuin kaupat menivät kiinni, joten vauhdilla taas shoppailemaan! Minun oli löydettävä kengät (mukana oli vain kesälenkkarit, urheilusandaalit ja varvastossut), siistit housut ja joku jakku tms. Mies lähti etsimään paitoja ja pikkutakkia. Kaikki löytyi, mutta sitten oli jo ostettava uusi, kabiiniin menevä matkalaukkukin, koska painoa alkoi olla yli sallitun.

Nyt sitten messuilemme farkuissa ja lenkkareissa ja ilallisille laitamme vähän siistimpää päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti