maanantai 21. lokakuuta 2013

Tervetuloa talvi!

Fiskarsissa oli viikonloppuna Riistapäivät. Menimme kolmen ystäväpariskunnan kanssa perjantaina illalliselle Fiskars Wärdhusiin. Menomatkalla taksikuski eksyi ja myöhästyimme puolisen tuntia aloituksesta. Ystävällinen henkilökunta oli kuitenkin hidastanut koko illan alkua, että meidänkin ryhmämme ehtii mukaan :) Ohjelmasta piti huolta Tia Cohen, ranskalais-suomalainen nuori nainen, kahden loistavan muusikon kanssa, esittäen Edith Piafin lauluja. Olipa persoonallinen esiintyjä! Hän räkätti ja käkätti jutellessaan ja lauloi upealla, tummalla äänellään iki-ihania kappaleita. Asiakkaat nauttivat sekä esityksistä, että ruoasta ja rennosta tunnelmasta. Live-esitykset intiimissä tilassa ovat kyllä omaa luokkaansa.

Lauantaina laitoimme mökin viimeistä silausta myöten talvikuntoon: vedet poikki, sähköt poikki, viimeiset haravoimiset, TV kotiin. Ovi kiinni - ja meidän kesäkausi on ohi. Välillä paistoi aurinko, välillä tuli rakeita vaakasuoraan. No, nyt saakin talvi tulla!

Sunnuntai meni laittaessa kotipihaa talvikuntoon. Keli oli mitä parhain ja oli mahtavaa saada olla ulkona koko päivä. Välillä vähän ruokaa: paistettuja kuhafileitä & suppilovahvahveroita, kahvin kanssa omenahyvettä viimeisistä omenoista. Talvirenkaatkin on vaihdettu.

Tervetuloa talvi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti