torstai 25. huhtikuuta 2013

Normi keskiviikko

Ihan oli tehokas päivä eilen, niin kuin useimmiten keskiviikkoisin. Herätys aamulla klo 6.00 ja aamutunnin veto. Sen jälkeen salin siivous, paperihommia, asiointia kaupungilla ja soitto Äidilleni, jospa hän haluaisi päästä kauppaan tai jos tuon kaupasta jotain. Ihana naapuri olikin lähtenyt yhdessä hänen kanssaan ajelemaan ja menivät samalla käymään kaupassa. Olen niin kiitollinen meidän pikkukaupungin ihmisille, joka todella pitävät toisistaan huolta!

Pääsin kotiin lounaalle ja kävin läpi loppupäivän ohjelmaa. Iltapäivällä oli uuden personal trainer -asiakkaan haastattelu ja sen jälkeen vielä pari tunnin vetoa. Kotona olin klo 21.00.

Nautin joka hetkestä. On ihanaa saada tehdä työtä, josta nauttii ja jolla on merkitystä ihmisten hyvinvoinnille!

Asiakkaiden kanssa oli puhe, että kesätauon jälkeen tunnit jatkuvat syksyllä taas normaalisti. Eräs asiakas kertoi, että hänestä on hauskaa ajatella, että täällä he jatkavat minun tunneillani vuodesta toiseen ja lopulta kaikki ovat kahdeksankymmpisiä ja aina vain jatketaan! JES! Siinä on tavoitetta! Näin olen aina itsekin ajatellut: jos saan olla terve, voin ohjata liikuntaa ja tsempata ihmisiä hamaan loppun asti. Kuten eräs idolini: paikallinen liikunnanohjaaja, joka jäi aikanaan eläkkeelle 63-vuotiaana, samantien hän perusti miehille oman jumppa-kerhon, jossa ohjasi seuraavat kolmekymmentä vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti