keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Rauhoittumista

Tässäpä tätä on tullut makoiltua...

Leikkaus meni hyvin ja kaikki sujui sutjakkaasti, mutta kotihoito-ohjeet eivät olleet aivan niin mukavat: ei kumartelua, taivuttelua, kiertoja, ei nostamista tai kantamista, istua saa hetken kerrallaan, rauhallinen kävely (ilman sauvoja) on sallittua. Ja tätä pitäisi noudattaa kuusi viikkoa!

Tytär1+Vävy hakivat sairaalasta kotiin ja tulivat meille koko itsenäisyyspäiväviikonlopuksi, kun Mies oli reissussa. Onneksi tulivat, niin pitivät vähän jöötä, kun muuten en olisi ehkä "muistanut" kaikkia ohjeita. Alkuun olin kai vähän ylikierroksilla, mutta pikkuhiljaa alkoi pää rauhoittua ja sen jälkeen hiipui myös tuli hännän alta. Tytär1 teki graduaan, minä makoilin olohuoneen lattialle nostetulla patjalla ja Vävy hoiti huushollin. Saatoin sentään tehdä ruokaa, että en ihan laiskistu.

Nyt olen nukkunut paljon, käynyt pienillä kävelylenkeillä, lukenut ja surffaillut netissä. Hienointa on, että kaikki kivut jäivät leikkauspöydälle ja nyt vain parannellaan leikkauksen jälkiä.

Tytär1 opetti Pinterestin käyttöä ja siihen innostuinkin kovasti. Toisaalta olen saanut luettua rästiin jääneitä lehtiä: Hyvä Terveys ja Me Naiset Sport, sisustuslehtiä ja sanomalehtiä. Sain ravintoharjoitusasiakkaaltani valmistujaislahjaksi kaksi kirjaa: Baba Lybeckin "Habaa" ja Anna Perhon "Super arkea". "Habaa"n jo luinkin ja oli oikein innostava kirja. Nyt pitäisi päästä liikkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti