tiistai 31. joulukuuta 2013

Suunnan muutoksia

No höh. En millään saa siirrettyä kuvia iPadillä tähän. Kuvat siis tulevat myöhemmin.

Olimme varanneet kaksi yötä The Richmond Hotellista. Olipa mukava hotelli. Aito Miami Beachin art deco -rakennus, loistavalla paikalla, pienen kävelymatkan päässä keskustasta, takapihalla oma allasalue ja sieltä suoraan portti hiekkarannalle ja merelle. Kodikasta ja viihtyisää. Tänne voi tulla toistekin.

Eikä laukkua kuulu. Lopulta nettiin tuli tieto, että laukku on löytynyt. Varasimme hotellista vielä kolmannenkin yön (ja ostin muutamat vaatteet), jospa saisin laukun vielä sinne.

Ei tullut laukkua. Nyt oli jo soiteltava American Airlinesin kanssa, että meidän on jatkettava matkaa ja muutettava osoitetta. Olimme ajatelleet, että jatkaisimme Evergladesille, mutta se tuntui nyt hankalalta, kun ei ollut oikein vaihtovaatteita eikä tiettyä hotellia, niinpä päätimmekin lähteä toiseen suuntaan. Päätimme lähteä itärantaa ylöspäin ja mennä uudeksi vuodeksi North Palm Beachille, koska ystävämme tulee sinne omaan asuntoonsa ja saamme siten osoitteen, jonne laukku voidaan lähettää.

Tänään ajelimme Fort Lauderdaleen, jossa emme ole ennen olleetkaan. Ehdimme ajella kaupungilla, kävellä pitkillä hiekkarannoilla ja illalla kävelimme keskustan rantakaduilla. Jostain syystä mielikuvani kaupungista oli jotenkin tylsä, mutta tämähän tuntuukin oikein mukavalta kaupungilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti