tiistai 15. huhtikuuta 2014

Musiikillisia muistoja

Taas tultiin muutamaksi päiväksi Saariselälle. Mies pystyy tekemään työt etänä ja minä peruin säännölliset tuntini, kun iso osa asiakkaistani jäi myös lomalle pääsiäistä viettämään. Yksityisasiakkaiden kanssa olen yhteyksissä sähköpostitse.

Tänään hiihdettiin 18 km ja oli kyllä raskasta. Vesi tippui räystäistä, kun oli useampi aste plussan puolella. Mutta sää oli ihanan keväinen ja tuli ainakin liikuttua. Tuntui kyllä, että oli hiihtänyt lähemmäs 30 km kuin alle 20 km.

Illaksi olimme varanneet pöydän Riekonlinnasta. Siellä oli musiikkiesitys Juha Watt Vainion tuotannosta. Samalla söimme oikein hyvän illallisen. Koko paikka oli tupaten täynnä. Hyvä juttu! Ruoka oli oikein hyvää, mutta tarjoilu takkuili kertakaikkiaan.

Voi, mikä tuotanto Junnu Vainiolla on ollutkaan! Ja hän on ollut kuollessaan vasta 52 vuotias. Esiintymässä oli Olli Ahvenlahti, Tapio Liinoja ja Jore Marjaranta. Hieno esitys. Kyllä kannatti mennä! Monien kappaleiden sanat muistuivat mieleen kuin itsestään. Nyt on kuunneltava YouTubesta lisää. Onkohan olemassa vielä Junnun cd:tä myynnissä? Tai vissiin Spotifyn kautta voi löytää lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti