maanantai 24. kesäkuuta 2013

Oli juhla ja juhannusilta



Juhannus on juhlittu ja perinteitä vaalittu.

Torstaina (aaton aattona) menin iltapäivällä ruokakauppaan. Kauppareissu kesti yli kolme tuntia (yhdessä ruokakaupassa)! Ei ruuhkien takia, vaan tuttujen ihmisten takia :) Joka askeleella tuli vastaan joku entinen luokkakaveri, joka oli palannut kotikonnuille juhannusta viettämään tai oma asiakkaani tai lasten kavereiden vanhempia tai ylipäätään tuttuja eri elämän vaiheista. Eikä kellään ollut enää kiire. Pikkukaupungin ylellisyyttä!

Illalla mökille tuli vieraiksemme Lapsuudenystävä+miehensä ja he olivatkin sitten sunnuntai-iltaan asti. Kävimme golfaamassa, veneilemässä, saunoimme, söimme hyvin ja istuimme nuotion ääressä. Mukavaa, mutta erilaista, kun aikanaan meitä oli kymmenen henkeä, kun molempien perheiden kolme lasta oli mukana temmeltämässä. Nyt vain me neljä. Vanhempanikin ovat yleensä olleet mukana menossa, mutta nyt he päättivät jäädä kotiin, kun olivat juuri olleet Kuhmon mökillä ja vähän väsyneitä mökkiolosuhteisiin. Viime juhannuksena Isä kertoili meille tarinoita Lapsuudenystävän isän ja hänen yhteisistä toilailuista.

Poika + Tyttöystävä menivät kavereiden kanssa meidän kotiimme viettämään juhannusta ja näimme heitäkin muutaman hetken ajan.

Juhannuksen kruunasi upea sää! Enimmäkseen hellettä, välillä jokunen pilvi eksyi taivaalle ja pari nopeaa sadekuuroa. Parasta kesää siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti