sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Loma, loma, loma....

Nyt alkoi LOMA!

Vaikka säännölliset tuntien vetoni loppuivat jo toukokuun loppuun, yksityisasiakkaita on ollut koko ajan ja perheyrityksessä omat juttunsa. Koko alkukesä on ollut aikamoista hässäkkää - ihan tähän asti. Nyt tuntuu, että loma tulee todella tarpeeseen, niin paljon kuin töistäni nautinkin.

Blogi-päivityksetkin ovat olleet melkoisen harvassa. Olen kyllä mielessäni suunnitellut vaikka mitkä jutut valmiiksi kirjoitettaviksi, mutta kun en ole heti ehtinyt niitä kirjoittaa, niin sitten asia on jo jotenkin ohi ja loppuun käsitelty eikä sitä tule enää oikeasti kirjoiteltua tänne.

Nyt vanhempani ovat lopullisesti päättäneet luopua koirastaan. Se on nyt syönyt Äidiltä kaksi kännykkää, Isältä yhden, samoin se on syönyt Äidin yhdet silmälasit ja Isän kuulolaitteen, melkein kaikki kengät on kaluttu, samoin huonekalujen jalat... Olen jankuttanut, että ainoa ongelma on, että koira kaipaa tekemistä! Se on iloinen ja sosiaalinen ja innokas osallistumaan kaikkeen. Nyt on löytynyt ostajaehdokas; koira-rakas, aktiivinen perhe maaseudulta. Tekevät päätöksensä näinä päivinä.

Me lähdimme illalla, golfin jälkeen, ajelemaan Vierumäen kimppamökille. Pidemmälle ei voitu ajella, kun on jalkapallon finaali! Sitä seuraan tässä samalla minäkin, kun muuten olen vilkuillut vain pätkittäin ja parhaita paloja...

Huomenna jatkamme matkaa... Saas nähdä minne nenä näyttää... Kuhmoon, ehkä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti