perjantai 26. syyskuuta 2014

Huijareita

Voi, kuinka olisi mielenkiintoista ymmärtää, mitä Alzheimer-potilaan päässä liikkuu!

Loppukesällä meillä oli valtavan paljon kirsikoita. Äiti, hänen paras ystävänsä R ja R:n ystävä T kävivät meillä monta kertaa keräilemässä, jokainen itselleen, ihania, mehukkaita kirsikoita.
Kerran sitten Äiti ja R tulivat meille kahdestaan. Äiti kertoi, että Rouva O (kotiavustaja) oli ollut heillä ja kysynyt, minne he ovat menossa ja Äiti oli sanonut ettei muista. Äitiä nauratti kovasti, kun hän kertoi tätä. Niin...? En ymmärtänyt yhtään, mikä siinä oli hauskaa... Sitten R kertoi, että T oli soittanut ja kysellyt mitä ovat puuhaamassa. R oli vain kertonut menevänsä tapaamaan Äitiä ja kertomaan häistä, joissa hän oli juuri ollut T:n kanssa. Ok. Ja molemmat mummelit kikattivat kuin pienet tytöt.

Lopulta selvisi: he olivat sopineet huijaavansa kaikkia, että pääsevät tulemaan meille kahdestaan!!! Miten voi muistisairas muistaa huijata, että ei muista? Ja miten hän voi muistaa kertoa huijanneensa, ettei muista?

Kyllä meillä oli hauskaa :D

Niin sitten Äiti ja R keräsivät kirsikoita ja nauraa hekottivat onnistuneelle juonelleen. Kerättyään tarpeeksi kirsikoita, he lähtivät kahdestaan jätskille.

Parhaat ystävät ovat aarteita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti