maanantai 10. maaliskuuta 2014

Työintoa

Valmistuttuani ravinovalmentajaksi viime marraskuussa suunnittelin, että jos saan parikin asiakasta kevääksi, olen oikein tyytyväinen ja etenen heidän kanssaan pikkuhuiljaa, samalla itsekin vielä harjoitellen.

Nyt kuitenkin tuntuu, että asiakkaita tulee melkein enemmän kuin pystyn ottamaan vastaan. Tämä näyttää olevan oikea yhdistelmä: ravinto ja liikunta. Lähes kaikki asiakkaat haluavat sekä ravinto- että liikuntapuolen kuntoon. Näitä asiakkaita on nyt neljä, lisäksi on kaksi, jotka ottavat vain pilates-yksityistunteja ja yksi, jonka kanssa tutkaillaan vain ravintopuolen asioita.

Yhtään enempää en voi tässä vaiheessa ottaakaan, kun on kuitenkin normaalit iltatunnit, jonkin verran perheyrityksemme töitä, kevättyöt ulkona ja koko ajan huononevat vanhemmat. Eli melkein äärirajoilla mennään, mutta tämä työ on niin innostavaa, että siitä saa voimia ja kun kesä alkaa, niin lopetan silloin aina säännöllisten pilates-tuntien vedot.

Se mitä tarvitsisin, olisi sihteeri! Olen niin huono organisoimaan asioita ja papereita, että se vie liian paljon aikaa. Muutenkin on opittava nopeutta ravintosuunnitelmien tekoon, koska nyt muokkaan ja stilisoin, etsin lisätiedon lisätietoa ja perehdyn jokaiseen asiaan turhankin syvällisesti. Mutta tiedän, että sillä tavalla myös opin itse eniten. Luotan kuitenkin, että kun asiat alkavat toistua, jokaista seikkaa ei tarvitse aina tarkistaa moneen kertaan uudelleen.

Mielenkiitoista on, kuinka kertakaikkiaan erilaisia kaikki asiakkaat, heidän ongelmansa, tarpeensa ja toiveensa voivatkaan olla! On tosi jännittävää paneutua jokaisen elämään ja kehitellä ratkaisuja ja uusia ideoita. Luovuutta ainakin saa käyttää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti