maanantai 17. marraskuuta 2014

Nautiskeluviikonloppu

Viikonloppuna olimme Miehen kanssa kahdestaan Vierumäellä.

Perjantai-iltana menimme ravintola Rampsiin syömään ja kuulimme, että se suljetaan nyt toistaiseksi. Varasimme kiireesti pöydän vielä lauantaillekin. Rampsi on ollut meidän lemppariravintola jo pitkän aikaa. Siellä on ollut kertakaikkiaan loistavat ruuat. Raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa, alueen omilta tuottajilta ja alueen metsistä kerättyä. Palvelu on aina omaa luokkaansa. Mutta minkäs teet, jos kävijöitä ei ole tarpeeksi. Toisaalta nytkin ravintola oli lähes täynnä, joten sääli heittää keittiö- ja tarjoiluhenkilökunnan osaaminen hukkaan.

Lauantaina oli ihana pikkupakkanen ja lähdimme kierrokselle metsään. Löytyihän sieltä vielä suppiksia! Jäisiä, mutta näpsäkästi ne kolisivat ämpäriin ja olivat maistuvaisia. Illalla söimme siis toisen kerran Rampsissa ja sieltä siirryimme hotelli Scandicin uuteen Sporst Bariin. No nyt oli hyvä uudistus! Hotelli Scandicin respa, aula, kahvila ja ravintolat ovat olleet yhtä suurta hallitilaa. Aivan järkyttävän ankeaa. En aina mitenkään ymmärrä arkkitehtien näkemyksiä. Kun tehdään uusi rakennus, jonne on tarkoitus houkutella asiakkaita, niin miksi tehdään kalseita, ankeita, kaikuvia ja epäviihtyisiä tiloja? Nyt joku oli keksinyt, että tehdään yhteen osaan seinät ympärille, lasketaan kattoa ja laitetaan lämpimämpiä valoja. Niinpä syntyi kodikas, kutsuva tila kaiken kalseuden keskelle. Ja kaikki asiakkaat ahtautuivat sinne samaan tilaan. Vieressä istuvan pariskunnan kanssa syntyi heti keskustelua, kun ihmiset istuivat tiiviimmin, tunnelma oli rento ja viihtyisä. Kuin olisi ollut jonkun olohuoneessa.

Sunnuntai-aamuna viiletin urheiluhallin Power Slider -treeniin. Juhuu! Olipa hauskaa :) Hiki virtasi ja oli hauska kokeilla jotain ihan uutta. Alueen urheilukaupasta lähti samantien matkaan yksi Power Slider -väline yksityisasiakkaita varten. No, pitää sillä tietysti harjoitella itsekin, että osaa ohjata muita...

Power Slider

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti