maanantai 13. toukokuuta 2013

Äitienpäivän viettoa

Äitienpäivä vietettiin mukavassa säässä, kolmen polven kesken. Tytär2 tulikin jo lauantaina, Tytär1+Vävy sunnuntaina. Poika oli lauantain töissä ja Tyttöystävä opiskeli pääsykokeisiin, joten he jäivät Tampereelle ja menivät sunnuntaina Tyttöystävän äidille.

Mies laittoi lauantaina verkot veteen ja äitienpäivänä kalansaalis olikin ihan mukava: kuhia, ahvenia, hauki ja made, yhteensä 8,2 kg kalaa!


Saaliin fileointioperaatio alkaa.
 
Valmiita ahvenfileitä.
 
Fileoinnin opettelua.

Harjoittelemalla oppii!



Vanhempanikin nauttivat kovasti, kun näkivät nuoria ja kaikilla oli aikaa jutella rauhassa ja päivittää kuulumisia. Samalla nuoriso auttoi heille pihakalusteetkin paikoilleen.

Rantasaunaan Isäni ei enää pääse, mutta Äiti tuli kyllä mukaan. Huomasin, että enää en uskalla päästää häntä yksin saunomaan, oli se sen verran hösellystä. Äiti otti padasta kuumaa vettä, muttei huomannut, että kylmääkin pitää lisätä. Olisi voinut käydä pahasti, kun hän olisi kaatanut kuumat vedet päälleen.

Sunnuntai-iltana, kotiin lähtiessä kaikki oli hukassa. Ihan kaikki. Isän lääkkeet löytyivät lopulta ruokapäydän alta lattialta, samoin Äidin lompakko. Onneksi olin nähnyt missä taskussa kodin avaimet ovat ja vielä tarkistin, että kaikki lääkkeet ovat mukana.

Illalla he soittivat, että nyt on lääkkeet hävinneet...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti