perjantai 13. kesäkuuta 2014

Herkuttelua ja nautiskelua

Tapasimme taas naisporukalla meidän Mökillä (postaus viime vuodelta: Ihanat naiset rannalla). Tällä kertaa yksi joutuikin olemaan töissä, joten olimme vajaamiehityksellä eli neljään naiseen.

Jokainen toi jotain syötävää: yksi teki pehmeän ihanaa lipstikkakeittoa ja itse tehtyä näkkileipää, minä paistoin kuhafileitä ja tein fenkoli-sipuli-pinaatti -lisuketta, kolmas teki ison salaatin ja neljäs toi raparperipiirakkaa ja juustoja. Alkujuomana oli aitoa shampanjaa, ruokajuomina vettä, kivennäisvettä, valko- ja punaviiniä.

Saunottiin, uitiin (kuka ui, kuka ei) ja parannettiin maailmaa sateen keskellä.

Tänä aamuna osa lähti töihin, osalla oli muita juttuja. Minulla oli vapaapäivä, mutta kun toin yhden ystävistäni, (joka on samalla maailman paras naapuri) kotiin, päätinkin jäädä hoitelemaan pyykkejä ja työasioita kotoa käsin, kun keli oli niin sateinen.

Edellisen kerran tapasimme tällä naisporukalla keväällä ja silloin pääsimme kaikki tapaamiseen, jonka olimme sopineet Helsinkiin. Yksi meistä oli saanut uuden työhuoneen, johon kävimme tutustumassa. Samalla kävimme lähellä olevassa italialaisessa pikkukahvilassa Signora Deliziassa. Olipa tunnelmallinen ja ihana paikka! Helsinkiin tulee lähdettyä aivan liian harvoin.

Mies on koko viikonlopun omalla kaveriporukalla kalastusreissussa, joten kuullostelen, mitähän minun tekeekään mieleni tehdä! Olen nyt saanut pestyä pyykkiä, suunniteltua yksityisasiakkaiden tapaamisia, vastailtua maileihin,.. Haluaisinkohan nyt lähteä salille, jollekin tunnille vai pihatöihin? Vielä tihkuttaa vähäsen, joten nyt voisi olla oivallinen hetki lähteä jollekin mukavalle tunnille, kun kerrankin olen paikalla ja kaikki on mahdollista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti