sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuksen kolmas etappi

Juhannuspäivä valkeni sateisena. Istuimme porukalla aamukahvilla ja mietimme päivän ohjelmaa. Vieraamme ehdottivat, että jospa nyt saavatkin meidät vielä viettämään kaupunkijuhannusta! No, mikä ettei, kun patikointi sateessa ei niin houkutellut.

Pakkasimme kimpsut ja kampsut, siivosimme mökin ja lähdimme kohti Oulua. Taas söimme pikaisen lounaan ja Proffa&Maikka veivät meidät pyöräillen tutustumaan Ouluun! Ajelimme idyllisillä kujilla, hyviäkuntoisilla pyöräteillä, tutustuimme uusiin ja vanhoihin asuntoalueisiin, Nallikarin ranta-alueeseen ja istuimme hetken Oulun torilla kuuntelemassa elävää musiikkia. Kilometrejä tuli parikymmentä ja keli pysyi koko ajan hyvänä. Yhtään sadekuuroa ei niskaan saatu, vaikka mustia pilviä pyöri ympärillä.

Takaisin tultua, sauna päälle ja illallisen tekoon (Mies pyysi vapautuksen kaikista hommista, kun tulee tuota futista...).

Tänään, sunnuntaina, lähdimme ajelemaan kotia kohti. Olipa erilainen juhannus! Perinteistä ei tietoakaan, kuitenkin pääsimme nauttimaan Suomen kesän tarjoamista mahdollisuuksista. Neljän vuorokauden sisällä, ajoimme n.1700 km.

Kotiin tultua, jopa minun oli katsottava Mikko Ilosen voittoisaa golfia Irish Openissa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti