perjantai 6. kesäkuuta 2014

Sillisalaattia ja sekametelisoppaa

Kotona taas! Tai päätettiinkin ajaa lentokentältä suoraan Mökille, kun oli niin ihana sää.

Tuntui ihan epätodelliselta tämä raikas, puhdas ilma, lintujen laulun taustalla oleva hiljaisuus, tyyneys, vihreys ja valo.

Sain uudelta lukijaltani mukavan kommentin edelliseen  postaukseeni ("Meidän Pojat"). Hän oli kovasti pitänyt pienistä arkisista, tavallisista egyptiläisistä kertovista jutuista. Innostuin jo suunnittelemaan, että voisin melkein tehdä kokonaan uuden blogin liittyen egyptiläisten arkeen ja elämään. Samalla realismi iski päälle ja tiedän, että tällä hetkellä ei aika riitä kahden blogin pitoon. Mutta kirjoittelen tänne takautuvasti nyt menneestä matkasta ja kaikesta, mitä olen egyptiläisestä elämänmenosta oppinut.

Tästä blogista vain taitaa tulla entistä enemmän sillisalaattia :) Mutta eikös se elämäkin ole aikamoista sekametelisoppaa? On iloja ja suruja, työtä ja harrastuksia, innostuksen riemua ja kurjia fiiliksiä. Jos yksi asia on raskas kantaa, niin toinen voi auttaa jaksamaan.

Toivoisinkin, että blogistani voisi löytyä vertaistukea ja lohdutusta sitä tarvitsevalle, innostusta sitä kaipaavalle, ehkä joku uusi idea omaan elämään...

Kommentteja otan mielelläni vastaan!

2 kommenttia:

  1. Olen vahvasti sitä mieltä, että elämänmakuiset -eli sillisalaattimaiset- blogit ovat niitä parhaita: on ilo lukea aitoja kuvauksia tavallisten ihmisten elämästä....ja kuten sanoitkin, elämäänhän mahtuu niin monenlaista ! Nautin toki myös blogeista, jotka keskittyvät johonkin tiettyyn teemaan, mutta eniten viehättää tosiaan tavallisten bloggaajien "vertaistuki".
    Hyvää viikonloppua sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Zella! Huomasin, että omille kirjoituksilleen - ja elämälleen - on aika sokea. Ei aina arvaakaan, mikä on kanssakulkijoille kiinnostavaa. Joskin itsekin luen mielläni muiden blogeista juuri niitä tavallisia, pieniä, arkisia tapahtumia. Jatketaan siis samaan malliin :) Hyvää viikonloppua myös Sinulle! Minä lähden nyt huussia siivoomaan :D Arjen iloja?

      Poista