sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuksen ensimmäinen etappi

Torstai-aamuna ohjasin vielä yksityisasiakasta ja Mies oli töissä, mutta iltapäivällä olimme valmiit lähtemään juhannuksen viettoon. Pieni ongelma vain oli, kun emme olleet ollenkaan varmoja, mitä olemme tekemässä. Olimme antaneet Pojalle&Tyttöystävälle luvan mennä kavereiden kanssa meidän Mökille. Tytär2 oli saanut luvan mennä meidän Vierumäen kimppamökille oman kaveriporukkansa kanssa. Tytär1&Vävy lähtivät Lappeenrantaan, Vävyn suvun perinteiseen juhannuksen viettoon.

Pakkasimme autoon mukaan sitä sun tätä ja suunnittelimme ajavamme Kuhmoon, vanhempieni eräkämppään. Ensimmäinen etappi oli kuitenkin Vierumäen kimppamökki. Koska nuoriso oli tulossa vasta perjantai-iltapäivänä, ehtiisimme silloin hyvin alta pois. Se lyhentäisi ajomatkaa parilla tunnilla.

Perillä kävimme ravintola Rampsissa syömässä. Tarjoilija kertoi, että koko Vierumäki tulee olemaan tupaten täynnä koko juhannuksen. Kaikki majoituspaikat on loppuunmyyty. Hyvä juttu!

Mies istui koko illan futismatsia katsomassa. Niin taisi tehdä aika moni muukin. Sain kuljeskella pitkin teitä ja polkuja ihan omassa rauhassa. Vaikka tykkään itse liikkua, penkkiurheilu ei vaan kolahda. Olisi tietysti ihan yleissivistyksen kannalta aiheellista seurata edes tärkeimpiä kisoja. Mutta kun jotenkin tuntuu, että hieno ulkoilusää menee ihan hukkaan, jos istuu TV:n ääressä.

Siispä nautin raikkaasta, tyynestä, kesäillasta kaikessa rauhassa.

Suomalaista arkkitehtuuria




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti