sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Elämystä kerrakseen

Viime tiistaina olin "Luokkakokous" -elokuvan kutsuvierasensi-illassa ja sen jälkeen Solar Films´in 20-vuotis juhlissa Miehen kanssa.

Majoituimme hotelli Scandic Marskiin. Wau! Huoneessa oli uskomaton, asiakkaani järjestämä yllätys pöydällä. Kuohuviini odotti coolerissa, tarjoilulautasella ihania pikkuherkkuja. Kuin suoraan elokuvista! 

Ihan en voi sanoa, että elokuva olisi lempparini. Alapäähuumoria olisi voinut olla vähemmän. Mutta hulvatonta hulluttelua ja harmitonta hauskuutta se oli kyllä. Elokuva oli jotenkin hyväntahtoinen ja lopulta siitä jäi oikein hyvä fiilis. 



Elokuvan jälkeen siirryimme Apollo Live Clubiin n. 2000 muun vieraan kanssa. En olisi ikinä uskonut, että Suomessa on yökerho, jonne koko valtava väkimäärä voi mahtua! Ja siellähän oli kaikki - siis KAIKKI! Tuttujakin löytyi runsaasti, vaikka ensin tuntui, että eihän sellaisesta tungoksesta voi löytää ketään.

Hienot juhlat, loistavasti organisoitu kokonaisuus! Kaikki meni nappiin! Eniten nautin, kun ammatti-ihmiset osaavat asiansa ja hommat hoituvat juuri niin loistavasti kuin he ovat sen suunnitelleet hoituvankin.

Olipahan elämys!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti